ENTREM AL MÓN LABORAL

ENTREM AL MÓN LABORAL

El passat dimecres 16 d’octubre els alumnes de Formació Professional van assistir a una xerrada organitzada pel Banc Santander a Badalona. En aquesta xerrada els alumnes van rebre les nocions bàsiques sobre com preparar el seu currículum i com afrontar un procés de selecció durant una entrevista de feina. Què s’ha de posar al currículum? Quina posició han de mantenir durant una entrevista? Com s’han de vendre ells mateixos a l’hora d’estar davant dels entrevistadors? Tot un conjunt de preguntes que els permetrà superar un repte tan important com aquest!

 

Tens dubtes? Utilitza aquest botó per anar a la página de contacte:

També ens pot trobar en aquestes xarxes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *